Sivas İlçe ve Köylerinde Tamirat İşleri


Sivas İlçe ve Köylerinde Tamirat İşleri
  • Tarih : 9.08.2019
  • Okunma Sayısı : 6871

Genellikle İl Özel İdaresi ve Devlet Su İşleri bünyesinde gerçekleştirilen arazi sulama projeleri, yoğun bir hızla tamamlanmaktadır. Sürecin devamında ise sulama birlikleri oluşturulmakta, tarım arazilerinin ekilmesinin sürekli hale getirilmesi amaçlanmaktadır. İsfer Mekanik, Sivas’ta Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ile yakın temasta olup, her türlü bakım, onarım ve malzeme tedarik desteği sağlamaktadır. Bu amaçla, Sivas genelinde oluşan Pe100 boru patlakları kısa sürede tamir edilmekte, volanlı vana, kelebek vana gibi su akışını kontrol eden ekipmanların tedarikini ve montajını yapmaktadır. Sitemizin referans bölümünde de görebileceğiniz üzere, tüm Sivas köyleri ve ilçelerinde aktif bir rol almaktayız. Bu çerçevede düşünüldüğünde, Sivas’ta suyun yönünü tayin ettiğimizi gururla söyleyebiliriz.

Sivas Sulama Birlikleri ile Çalışmalarımız

Polietilen borular, daha iyi bir akışkanlık sağladığı için arazi sulama işlerinde ve içme suyu hatlarında kullanılmaktadır. Çeşitli mevsim şartlarına maruz kalan bu borular ve özellikle vana ekipmanları hasara uğramaktadır. İçinde su bulunan bir boru hattının soğuk kış aylarında karşı karşıya kaldığı durum, anlamlı bir örnektir; boşaltılmamış su zamanla vananın çatlamasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda, suyun iletiminde aksaklık yaşanacağı için vana tamiratı Sivas şehrinde gerekli bir hal alır. Şirketimiz İsfer Mekanik, vana tamiri konusunda hem tedarik etme, hem de montajını yapmada kendini geliştirmiştir. Arazi şartlarına uygun jeneratör, alın kaynak (veya elektrofüzyon kaynak) makinası, deneyimli polietilen alın kaynak ustası ve sarf malzemeler ile olay yerine giderek, kısa sürede bölgeye çözüm ulaştırıyoruz.

Birliklere devredilen veya idareye teslim edilmek üzere kesin kabule hazırlanan işlerde görev alıyoruz. Projesi ve yapımı bitmiş arazi sulama işlerinin, teslimden sonra oluşabilecek tüm olası hasarlarını da gidermekteyiz. Pe100 boru patlaklarında, alın kaynağı yerine (genellikle) elekrofüzyon kaynağı kullanıldığı için borunun çapına uygun makinalarla sahada yerimizi alıyoruz. Pe100 boruda meydana gelen çatlak, patlak ve kırılmaların yanı sıra sanat yapılarında da sorunlar yaşanabiliyor: Mekanik ve ultrasonik sayaçların takılması, vanaların montaj ve tamirleri, pe100 ek parça temini ve (hdpe) plastik boru tamiri Sivas genelinde özenle yapılmakta, eksiklikler giderilerek mevcut idarelere devir teslim işlemi tamamlanmaktadır. Kısacası, pe100 borunun temini, tamiri, kaynağı ve montajı yapılmakta, ek olarak, sanat yapılarının vana aksesuarlarındaki olası sorunlar çözüme kavuşturulmaktadır. Polietilen ve çelik boruların birleşme noktalarında gerekli ekipman, personel ve malzeme tedarik desteği ile İsfer Mekanik Sivas’ta tüm tarım arazilerine kesintisiz su götürmeye devam ediyor.

Yukarı Çık