Sivas Sanat Yapısı ve PE Boru Tamiratı


Sivas Sanat Yapısı ve PE Boru Tamiratı
  • Tarih : 26.12.2018
  • Okunma Sayısı : 4941

       Yüzölçümü olarak Türkiye’nin ikinci büyük şehri olan Sivas’ta sulama projelerinin tamamlanması önem arz etmektedir. Özellikle 2016-2017 yıllarında yoğunlaşan DSİ kontrolündeki ihaleler, birkaç yıl süren gecikmelerle birlikte idareye teslim edildi. Bu gibi gecikmeler, hem yükleniciyi hem de çiftçiyi mağdur etmektedir. Malzeme tedarik sürecinin uzaması, sahada çıkan beklenmedik aksilikler ve hatalı işçilik nedeniyle oluşan bu mağduriyetin çözümü mühimdir.

       Teslimi geciken işlerde meydana gelmiş hdpe boru patlaklarının tamir edilerek işlevsel hale getirilmesi İsfer Mekanik ile birlikte artık sorun değil. Kalifiye elemanlarımızla sanat yapıları ve pe borunun tamirinde devreye giriyor, olumsuz sürecin uzamasını engelliyoruz. Yaşanan aksiliklerin giderilmesinde ef manşon, alın kaynağı veya çelik kaynağı Sivas ve çevre illerindeki hizmet ağımızla ulaşılmazlıktan çıkıyor, verimliliğe dönüşüyor.

       Sanat yapılarının beton, kalıp ve mekanik işçiliğinin yanı sıra; PVC, CTP, Koruge ve PE boruların döşenmesi için Sivas’ta tek ve özel bir firmayız. Proje halindeyken başlayan arazi sulama işlerinin bitim aşaması gelene kadar şantiyedeki yerimizi alacak, verdiğimiz sözün arkasında duracağız. Tarlalar suya nasıl bağlıysa, ithalat ve ihracat da üretime bağlıdır. Üretimin devamı için, gerek malzeme gerekse işçilik anlamında tarımsal sulama sistemlerine destek veriyor, bu konuda Sivas başta olmak üzere tüm Türkiye’de boru döşeme ve tamiratında yerimizi alıyoruz.

Yukarı Çık